You are here

Lagermedarbetare till HangOn


Söker du en arbetsplats som värdesätter teamkänsla, ger dig stort inflytande och ansvar samt möjlighet att påverka din egen roll? Då ska du söka tjänsten som lagermedarbetare hos oss!

Om tjänsten

Som lagermedarbetare hos oss på HangOn blir du en del av vårt sammansvetsade team, där du inte bara har möjlighet att påverka din roll, utan även att utforma din egen arbetsdag. Dina arbetsuppgifter som lagermedarbetare inkluderar att plocka ordrar enligt digitala plocklistor med hjälp av en handdator för scanning. Du ansvarar för hela processen, från att ta emot en order till att boka transporten. Tillsammans med resten av teamet planerar och roterar ni arbetsuppgifterna er emellan för att säkerställa ett smidigt arbetsflöde.

Vilka är vi?

HangOn är ett företag med en stark teamkänsla och positiv företagskultur. Vi är världsledande i vår nisch och har en högt automatiserad produktionsmiljö. Vi har stark tilltro till varje individs förmåga och lägger stor vikt vid våra medarbetares möjlighet att växa i sin roll genom inflytande och eget ansvar. Just nu är vi mitt i en otroligt spännande förändringsresa där vi har utvecklat vårt eget program, HangOn Flow, med målet att ständigt förbättra vårt arbete.

Våra ledstjärnor i HangOn Flow är: trivsel, produktionsflyt, ständiga förbättringar samt ordning och reda.

Vem är du?

Vi tror att du är en lagspelare som uppskattar att arbeta i ett nära samarbete med ditt team. Du har god samarbetsförmåga och värdesätter eget ansvar i ditt arbete. Dessutom är du bra på att ta egna initiativ och se möjligheter till förbättring i ditt arbete.

På HangOn erbjuder vi:

> En utvecklande tjänst med stora möjligheter att påverka din arbetsroll.
> Möjlighet att bli en del av ett snabbväxande företag.
> En ren och trivsam arbetsmiljö.

Tjänsten avser dagskift.

Vill du bli en del av HangOn-familjen? Sök tjänsten idag – intervjuer sker löpande! Skicka in din ansökan med CV till jobb@hangon.se. Märk mejlet med LAGERMEDARBETARE. Vid frågor kontakta HR Chef, Jerry Jönsson 0370-37 33 67 eller Lagerchef, Peter Karlsson 0370-37 33 64.